Manchester City v rozstrele zdolal Liverpool a vyhral Ligový pohár

NETKY.SK • 29 Február 2016, 09:01 • 2 min
Manchester City v rozstrele zdolal Liverpool a vyhral Ligový pohár

LONDÝN - Futbalisti Manchestru City sa po štvrtýkrát v histórii stali víťazmi anglického Ligového pohára. V nedeľňajšom finále na národnom štadióne vo Wembley zdolali FC Liverpool po rozstrele zo značky pokutového kopu. V riadnom hracom čase sa duel skončil 1:1.

slovakia

left justify in out

Góly v Londýne padali až v druhom polčase. Skóre otvoril v 49. minúte Fernandinho, ktorý využil chybu brankára Liverpoolu Simona Mignoleta a z ťažkého uhlu strelil vedúci gól. City však vedenie neudržalo, keď v 83. minúte vyrovnal Philippe Coutinho. Po bezgólovom predĺžení nasledoval rozstrel, ktorý ovládli hráči Manchestru. Ich súper premenil len jediný pokus, keď hneď v prvej sérii skóroval Emre Can. Na druhej strane sa nemýlili Jesus Navas, Sergio Agüero a Yaya Toure. V drese "The Reds" stále chýbal zranený kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel.

 

Ligový pohár - finále:

FC Liverpool - Manchester City 1:1 pp, 1:3 rozstrel z 11 m

Góly: 83. Coutinho - 49. Fernandinho, 86.206 divákov.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona