Manchester City v pohotovosti potom, ako Van Persie odďaľuje podpis novej zmluvy s Arsenalom

NETKY.SK • 18 Máj 2012, 12:24 • 2 min
Manchester City v pohotovosti potom, ako Van Persie odďaľuje podpis novej zmluvy s Arsenalom

Manchester City v pohotovosti potom, ako Van Persie odďaľuje podpis novej zmluvy s Arsenalom - Futbal LONDÝN - Robin van Persie oznámil svojmu klubu, že nie je pripravený podpísať novú zmluvu. Rozhovory medzi Van Persiem a klubom v stredu skončili v mŕtvo

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Robin van Persie oznámil svojmu klubu, že nie je pripravený podpísať novú zmluvu.

Rozhovory medzi Van Persiem a klubom v stredu skončili v mŕtvom bode aj napriek lákavej ponuke Arsenalu. Ten ponúka svojmu kapitánovi trojročnú zmluvu v hodnote 130.000 libier týždenne a 5 miliónovým jednorazovým bonusom za podpis zmluvy.

Manchester City a Juventus okamžite zobrali na vedomie, že 28-ročný Van Persie sa s podpisom novej zmluvy nebude ponáhľať.

Predpokladá sa, že Juventus by mohol ponuku Arsenalu iba dorovnať, namiesto spoliehania sa na európsku históriu klubu a úspechy v Serii A, ako hlavné lákadlo.

To robí zo City hlavného ašpiranta na získanie Holanďana, keď sú pripravení Van Persiemu ponúknuť okolo 220.000 libier týždenne a takisto skvelé vyhliadky na zisk titulov a pohárov.
Barcelona, ​​Real Madrid a Manchester United tiež prejavili záujem.

Holanďan však svojim blízkych priateľom a manželke povedal, že sa v Londýne usadil a zdroje blízke hráčovi tvrdia, že len "mimoriadna ponuka" by ho prinútila opustiť Emirates Stadium.

Arsenal je skalopevne presvedčený o tom, že Van Persie bude stále ich hráčom aj v budúcej sezóne, keďže má ešte 12 mesiacov platnú zmluvu.

Ale fakt, že by mohol odísť zadarmo keď mu zmluva vyprší, znamená, že Arsenal bude čeliť obrovskému boju, aby si udržali ich útočný talizman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona