Manchester City proti "svätcom" s uzdraveným Silvom, no bez Harta

NETKY.SK • 27 November 2015, 15:44 • 2 min
Manchester City proti "svätcom" s uzdraveným Silvom, no bez Harta

MANCHESTER - Do zostavy anglického futbalového klubu Manchester City sa v sobotňajšom dueli Premier League proti Southamptonu vráti krídelník David Silva.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Manuelovi Pellegrinimu však bude chýbať brankár Joe Hart, ktorého trápi menšie svalové zranenie. Informovala agentúra Reuters.

 

Silva naposledy nastúpil za Citizens ešte 3. októbra proti Newcastle, s ktorým si vicemajster poradil presvedčivo 6:1. "David Silva je späť v nominácii na zápas. Je dôležité, že je naspäť. Pre náš tím je veľkým prínosom rovnako ako Sergio Agüero. Takýchto hráčov je ťažké nahradiť," povedal na piatkovej tlačovej konferencii Pellegrini.

 

Čílsky kouč však bude musieť riešiť brankársku otázku, keďže v súboji proti "svätcom" sa nemôže spoľahnúť na Hart. "Joe má svalové zranenie. Nikdy neviete pri tomto type zranenia stanoviť presné trvanie liečby. Myslím však, že mimo hry bude asi tak desať dní," dodal Pellegrini.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies