Manchester City proti Bayernu stále bez Silvu

NETKY.SK • 22 November 2014, 13:21 • 2 min
Manchester City proti Bayernu stále bez Silvu

MANCHESTER - Hoci podľa prvých prognóz sa zdalo, že za Manchester City nastúpi v utorkovom zápase futbalovej Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov jeden z jeho kľúčových hráčov David Silva, štart španielskeho reprezentanta je podľa najnovších správ nereálny.

slovakia

left justify in out

Kreatívny stredopoliar si privodil zranenie ľavého kolena ešte v októbrovom ligovom stretnutí s Newcastlom United a po mesiaci absencie mal byť fit. Zdravotný stav mu však stále neumožňuje naplno trénovať.

 

"Nevieme ani len odhadnúť jeho návrat do zostavy. Davida stále sužujú bolesti v tom mieste, takže nemôže kopať do lopty a proti Bayernu nenastúpi. Uvidíme, či bude pripravený budúci týždeň na ligový duel. Odpoveď prinesie nasledujúcich pár dní," vyhlásil pre britské médiá tréner úradujúceho anglického šampióna Manuel Pellegrini.

 

"The Citizens" sú na poslednej štvrtej pozícii v E-skupine kontinentálneho pohára číslo jeden, iba dva body však zaostávajú za postupovou druhou priečkou, ktorá patrí AS Rím. Bavorský líder skupiny je už istý účastník jarného osemfinále a dá sa predpokladať, že v utorok na Etihad Stadium dostanú príležitosť hráči z jeho širšieho kádra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies