Manchester City pripravený získať hviezdneho Cavaniho, ak sa Neapolu nepodarí kvalifikovať sa do Ligy majstrov

NETKY.SK • 12 Máj 2012, 14:03 • 2 min
Manchester City pripravený získať hviezdneho Cavaniho, ak sa Neapolu nepodarí kvalifikovať sa do Ligy majstrov

Manchester City pripravený získať hviezdneho Cavaniho, ak sa Neapolu nepodarí kvalifikovať sa do Ligy majstrov - Futbal MANCHESTER – Manchester City dúfa v potenciálne zaváhanie Neapolu sa kvalifikovať do budúcoročnej Ligy majstrov, čo by mohlo presvedčiť

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Manchester City dúfa v potenciálne zaváhanie Neapolu sa kvalifikovať do budúcoročnej Ligy majstrov, čo by mohlo presvedčiť útočníka Edinsona Cavaniho, aby prestúpil do Barclays Premier League.

Tréner City, Roberto Mancini, verí, že uruguajský útočník by mohol byť náhradou za Edina Džeka.

Neapol je v súčasnej dobe piaty v Serii A, do konca súťaže zostáva odohrať už iba jediné kolo a potrebujú skončiť do tretieho miesta, aby sa kvalifikovali do Ligy majstrov.
Na tretie Udinese však strácajú tri body.

Zisk titulu by mohol City pomôcť presvedčiť 25-ročného Cavaniho, ale klub si je vedomí, že Neapol zvýši jeho cenu potom, ako najbohatší klub sveta oficiálne prejaví svoj záujem.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies