Manchester City ponúkne Micahovi Richardsovi a Pablovi Zabaletovi predĺženie zmlúv

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 15:28 • 2 min
Manchester City ponúkne Micahovi Richardsovi a Pablovi Zabaletovi predĺženie zmlúv

MANCHESTER - Futbalový klub Manchester City ponúkne obrancom Micahovi Richardsovi a Pablovi Zabaletovi predĺženie zmlúv s cieľom udržať dvojicu v tíme úradujúceho anglického vicemajstra. V rozhovore pre oficiálnu klubovú stránku o tom informoval prezident City Khaldoon Al Mubarak.

slovakia

left justify in out

O služby dvadsaťštyriročného Angličana Richardsa údajne prejavil záujem taliansky Inter Miláno a španielsky Real Madrid, o štyri roky staršieho argentínskeho zadáka Zabaletu spájajú s francúzskym Paríž Saint-Germain. "Chceme, aby boli obaja súčasťou budúcnosti City. Rovnako, ako musíme investovať do príchodu nových hráčov, musíme vynaložiť úsilie i do srdca tímu, kam Richards so Zabaletom patria," povedal Al Mubarak. V rámci súťažného ročníka 2012/2013 najvyššej anglickej súťaže Premier League nastúpil Richards na sedem stretnutí, Zabaleta si pripísal tridsať štartov a dvakrát skóroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies