Manchester City nekupuje Angličanov, pretože sú drahí

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 10:09 • 2 min
Manchester City nekupuje Angličanov, pretože sú drahí

MANCHESTER - Tréner futbalistov anglického klubu Manchester City Manuel Pellegrini prezradil, prečo preferuje v kádri viac zahraničných hráčov.

slovakia

left justify in out

"Uznávam, je dôležité mať v mužstve anglických hráčov. Je však možné ich získať? Ak chcete skutočne posilniť mužstvo, tak prakticky nie. Pozrime sa na Luka Shawa, za ktorého Manchester United zaplatil 35 miliónov libier. Dá sa kúpiť Sterling z Liverpoolu? Jedine ak zainvestujete 100 miliónov libier," vyhlásil čilský tréner pre The Guardian a pokračoval: "Ak by som chcel získať Angličana na post, kde hráva David Silva, kto by ním bol? Wayne Rooney? Buď hráč nechce odísť z klubu, alebo ho nepredá jeho zamestnávateľ. Najväčší priestor Angličanom dáva spomedzi veľkých klubov FC Liverpool, a to je dôvod, prečo väčšina ľudí chce, aby získali titul v Premier League."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies