Manchester City má za sebou čierny týždeň, De Bruyne sľubuje koniec prehier

NETKY.SK • 21 September 2015, 13:30 • 2 min
Manchester City má za sebou čierny týždeň, De Bruyne sľubuje koniec prehier

MANCHESTER - Čierny týždeň majú za sebou futbalisti Manchestru City. Anglický vicemajster najskôr prehral vo svojom úvodnom vystúpení v novej sezóne Ligy majstrov s Juventusom Turín 1:2 a potom rovnakým výsledkom podľahol West Hamu United v domácej súťaži.

slovakia

left justify in out

Pre City to bola prvá prehra v aktuálnom ročníku Premier League. "Citizens" zároveň inkasovali aj prvé góly v ligovej sezóne, keď skóre na Etihad Stadium otvoril v 6. minúte Victor Moses a po polhodine hry zvýšil na 2:0 pre hostí z východného Londýna Diafra Sakho.

 

Jediný gól Manchestru v sobotu strelil Kevin De Bruyne. Rekordná letná akvízia, za ktorú City zaplatili 70 miliónov eur, sa presadila v závere prvého polčasu. Ofenzívny univerzál vyjadril presvedčenie, že výsledky z uplynulého týždňa sa už nebudú opakovať. "Vybrali sme si slabšiu chvíľku, ale už sa to nebude opakovať. Proti Juventusu sme doplatili na nepremenené šance. West Ham k nám prišiel hlavne brániť, mali sme problémy prekonať jeho defenzívny val. Verím, že v ďalších zápasoch budeme hlavne v útoku efektívnejší," povedal Belgičan.

 

V Manchestri sa udomácnil rýchlo. "Páči sa mi tu, v klube funguje všetko na sto percent. Samozrejme, ešte potrebujem nejaký čas na to, aby som sa s novými spoluhráčmi lepšie zohral. Ale to nebude trvať dlho," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies