Manchester City angažoval brankára Caballera z Malagy

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 12:35 • 2 min
Manchester City angažoval brankára Caballera z Malagy

MANCHESTER - Anglický futbalový majster Manchester City angažoval argentínskeho brankára Willyho Caballera zo španielskej Malagy. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Caballero podpísal so City trojročný kontrakt. Bude robiť dvojku Joeovi Hartovi po odchode Costela Pantilimona do Sunderlandu. Čilský tréner Manuel Pellegrini kvality skúseného brankára dobre pozná, v roku 2011 si ho vypýtal na prestup do Malagy z Elche. "Je to pre mňa nová výzva v novej lige. V minulosti sa mi darilo a mojim cieľom je podávať dobré výkony aj v City. Najkrajšie roky mojej kariéry som prežil v Malage, ktorú trénoval Manuel Pellegrini. Dosiahli sme krásne úspechy a spravili sme Malagu známu po celej Európe," povedal pre klubový web Caballero, ktorý s Boca Juniors vyhral argentínsku ligu, Copa Libertadores aj Interkontinentálny pohár.

 

Zainteresovaní nezverejnili prestupovú sumu, podľa britských médií sa pohybuje na úrovni 6 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona