Manchester chce Ramosa a zaujíma sa aj o Pedra a Müllera

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 18:33 • 2 min
Manchester chce Ramosa a zaujíma sa aj o Pedra a Müllera

MADRID - Tréner anglického futbalového klubu Manchester United Louis Van Gaal naznačil, že sa snaží o angažovanie španielskeho obrancu Realu Madrid Sergia Ramosa a možno podpíše aj posilu do útoku.

slovakia

left justify in out

Spomínajú sa mená barcelonského zakončovateľa Pedra a útočníka Bayernu Mníchova Thomasa Müllera.
     

V médiách sa objavili špekulácie, že 29-ročný Ramos, ktorý má s Realom ešte dva roky platnú zmluvu, by mohol do United prísť výmenou za krajana, 24-ročného brankára Davida De Geu.
     

Okrem toho sa Manchester údajne zaujíma aj o Pedra a Müllera v snahe oživiť káder po neúspešnej sezóne. Dvadsaťsedemročný Pedro po príchode uruguajského strelca Luisa Suareza stratil miesto v základnej zostave a 25-ročný Müller sa vyjadril, že nie je spokojný s metódami trénera Bayernu Pepa Guardiolu.
     

"Nemôžem komentovať dohady a špekulácie. Všetko sa vyvíja, možno je v hre aj pán Ramos. Nikdy neviete," povedal Holanďan Van Gaal na tlačovej konferencie United počas turné v USA. "Prestupové obdobie trvá do 1. septembra, tak si musíme počkať," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies