Manažéri klubov NBA tipujú reprízu finále a LeBrona za MVP

NETKY.SK • 23 Október 2013, 12:28 • 2 min
Manažéri klubov NBA tipujú reprízu finále a LeBrona za MVP

NEW YORK - Až 75,9 percenta generálnych manažérov klubov zámorskej basketbalovej NBA je presvedčených, že aj na konci nadchádzajúcej sezóny 2013/2014 sa z titulu budú tešiť Miami Heat.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z výsledkov tradičnej predsezónnej ankety NBA, ktorá zohľadnila názor funkcionárov všetkých 30 tímov ligy. Tí v nej nesmeli hlasovať za svoj klub. Podľa ich názoru vo finále vyzvú obhajcovia prvenstva znova San Antonio Spurs, ktorým verí 6,9 percenta respondentov. Na titul môžu podľa manažérov pomýšľať ešte Indiana Pacers, Chicago Bulls, Los Angeles Clippers a Oklahoma City Thunder.

Dianie vo Východnej konferencii NBA by mali ovládnuť predpokladaní šampióni Heat (86,2 %) pred Indianou (10,3 %), na západe USA budú kraľovať Spurs (40 %) pred Oklahomou (36,7 %) a Los Angeles Clippers (20,0 %). 

Cenu pre najužitočnejšieho hráča súťaže (MVP) získa podľa manažérov klubov znova krídelník Miami LeBron James, ktorému verí 69 percent opýtaných. Nechá za sebou oklahomského Kevina Duranta (24,1 %). Nováčikom roka by sa mal stať rozohrávač Victor Oladipo z Orlanda (40 %). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona