Manažér Komárna Paulik: Inter nemá chrbticu ani gule

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 10:40 • 2 min
Manažér Komárna Paulik: Inter nemá chrbticu ani gule

BRATISLAVA - Najvyššia slovenská basketbalová súťaž Slovak Sport.TV Basket extraliga mužov sa možno nedočká tradičného vyvrcholenia v podobe finálovej série. Ako informuje sobotňajšie vydanie denníka Šport, tím MBK Rieker Komárno zvažuje svoj štart vo finálovej sérii proti Interu Bratislava.

slovakia

left justify in out

Úvahy o bojkote finále naštartovala kauza štartu Martina Rančíka za Inter Bratislava proti Nitre v piatok semifinálovom zápase aj napriek trom technickým chybám na jeho konte. "Pokiaľ nastúpime na finále, urobíme tak len preto, že si to zaslúžia hráči a ľudia okolo basketbalu za celú sezónu. Jeden môj známy mi raz povedal: 'Keď človek urobí chybu, vie ju aj napraviť. Potrebuje však mať na to gule.' A ja doplním aj chrbtovú kosť. Inter nemá chrbticu ani gule," cituje Šport manažéra MBK Rieker Komárno Jozefa Paulika.

Svoju účasť v sérii o bronz prehodnocuje aj tím BK Edymax SPU Nitra. "Odmietame sa zúčastňovať na takomto cirkuse, avšak rozhodnutie si nechávame na pondelok,“ povedal pre Šport prezident nitrianskeho klubu Stanislav Michalík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies