Manažér českej reprezentácie Šmicer končí

NETKY.SK • 14 Október 2013, 17:25 • 2 min
Manažér českej reprezentácie Šmicer končí

PRAHA - Manažér českej futbalovej reprezentácie Vladimír Šmicer končí vo svojej funkcii. Informoval o tom v pondelok portál idnes.cz s tým, že vedenie zväzu mu nepredĺži zmluvu, ktorá vyprší koncom roka.

slovakia

left justify in out

V českom národnom tíme tak dôjde k druhej zmene v krátkom čase, pred mesiacom skončil na lavičke tréner Michal Bílek. "S predsedom Peltom (Miroslav Pelta, pozn. red.) som hovoril v nedeľu. Začne sa nová kvalifikácia, bude tu nový tréner... Mne končí zmluva a ďalej pokračovať nebudem," uviedol pre idnes.cz bývalý reprezentačný záložník a víťaz Ligy majstrov, ktorý sa stal manažérom reprezentácie na jeseň 2009. Po nevydarenej kvalifikácii MS 2014 pôjde česká reprezentácia do bojov o ME 2016 s novým realizačným tímom. "Kvalifikácia sa nám nevydarila, nezvládli sme domáce zápasy. Vonku sme získali viac bodov ako doma. Po neúspechu sa musí vždy niečo riešiť. Pred dvoma rokmi sme postúpili, bolo to v poriadku. Teraz však nie, tak odchádzam. Zodpovednosti sa nezbavujem," dodal Šmicer. Najväčším favoritom na pozíciu hlavného trénera je Pavel Vrba, ktorý je však zmluvne viazaný s Viktoriou Plzeň. Kto zasadne na Šmicerovu stoličku nie je známe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies