Man Utd môže skomplikovať cestu FC Chelsea za titulom

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 15:17 • 2 min
Man Utd môže skomplikovať cestu FC Chelsea za titulom

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea môžu v sobotu prekonať ďalšiu významnú prekážku v ceste za majstrovským primátom v najvyššej anglickej súťaži 2014/2015. Na Stamford Bridge pricestuje v rámci 33. kola Premier League tím Manchestru United, ktorý sa v ostatnom čase prezentuje dobrou formou.

slovakia

left justify in out

Ťahá šnúru šiestich výhier za sebou vrátane triumfov nad kvalitnými mužstvami Tottenham Hotspur, FC Liverpool a Manchester City. Domovský stánok je však pre "The Blues" pevnosťou, ani jeden hosťujúci súper tam v aktuálnom ročníku Premiership nedokázal bodovať naplno.

 

Portugalskému trénerovi FC Chelsea Josému Mourinhovi bude pre zdravotné komplikácie chýbať kanonier Diego Costa. Ten svojim spoluhráčom nepomôže ani v následnom ligovom stretnutí proti Arsenalu Londýn. Pokiaľ Západolondýnčania zvládnu obidve spomenuté konfrontácie, budú mať trofej pre víťaza Premier League už takmer na dosah. Momentálne majú na čele poradia sedembodový náskok a zápas k dobru. Vo zvyšných kolách na nich čakajú Leicester City, Crystal Palace, FC Liverpool, West Bromwich Albion a Sunderland.

 

Na druhej priečke v najvyššej anglickej súťaži v súčasnosti figuruje Arsenal, no Manchester United ho môže v prípade sobotňajšieho úspechu predstihnúť. Za "The Gunners" zaostávajú "Red Devils" o jediný bod a družina pod vedením skúseného francúzskeho lodivoda Arséna Wengera cez víkend nepridá do tabuľky žiadne body. V takmer súbežne hranom dueli totiž v semifinále Anglického pohára narazí na Reading. Druhú semifinálovú dvojicu tohtosezónnej edície FA Cupu tvoria Aston Villa a FC Liverpool.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies