Man Utd láka Artura Vidala z Juventusu na týždenný plat £230.000

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 16:45 • 2 min
Man Utd láka Artura Vidala z Juventusu na týždenný plat £230.000

MANCHESTER – Anglický futbalový veľkoklub Manchester United ponúka Arturovi Vidalovi plat £230.000 týždenne ak prestúpi na Old Trafford.

slovakia

left justify in out

Čilský stredopoliar je aktuálne najväčším prestupovým cieľom trénera Luisa Van Gaala, keď sa mu v uplynulých dňoch podarilo priviesť hráčov Andera Herreru (Atletico Bilbao) a Luke Shawa (Southampton).

 

Dvadsaťsedemročný Vidal len nedávno predĺžil zmluvu s talianskym majstrom Juventusom Turín a vyhlásil, že by nikdy neprestúpil do klubu, ktorý nehrá v Lige majstrov.

 

Podľa správ v Južnej Amerike však tím Manchester United verí, že sa im ho podarí nalákať na päťročný kontrakt, ktorý by mu zabezpečil plat £230.000 týždenne. Neoficiálne informácie hovoria o prestupovej sume 30 miliónov libier, ktoré je Man Utd ochotné ponúknuť Juventusu za jeho služby.

 

O Vidala sa zaujíma okrem iných aj londýnsky Arsenal, keď tréner Arsene Wenger už skôr potvrdil svoj záujem o čilského stredopoliara, avšak klub si ešte nestanovil všetky prestupové ciele.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies