Man United ponúkol za Herreru 36 miliónov, Bilbao to odmietlo

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 13:35 • 2 min
Man United ponúkol za Herreru 36 miliónov, Bilbao to odmietlo

BILBAO - Španielsky futbalový klub Athletic Bilbao síce odmietol ponuku Manchestru United ohľadne Andera Herreru, ale nebolo mu to nič platné.

slovakia

left justify in out

Sám španielsky futbalista sa vykúpil zo zmluvy a vo štvrtok už podpísal zmluvu s "červenými diablami".
     

Vedenie baskického tímu uviedlo, že klub z Old Trafford chcel za ofenzívneho stredopoliara zaplatiť 36 miliónov eur.
     

"Tento týždeň sme odmietli ponuku Manchestru United v hodnote 36 miliónov eur za Andera Herreru," uvádza sa v oficiálnom stanovisku na klubovom webe Bilbaa.
     

O služby 24-ročného Herreru sa United zaujímali už počas uplynulej sezóny, keď tím ešte viedol škótsky kouč David Moyes. Rodáka z Bilbaa mal v hľadáčiku aj nový kouč Manchestru Louis Van Gaal.
     

Herrera začal kariéru medzi seniormi v tíme Zaragozy, dres Athleticu oblieka od roku 2011.
     

Situácia ešte vo štvrtok vyeskalovala, keď Bilbao oznámilo, že sám hráč sa vykúpil zo zmluvy. "Hráč ukázal jasne jeho túžbu rozviazať zmluvu a sám vložil ako depozit sumu stanovenú vo výkupnej klauzule," uvádza sa v komuniké klubu. Podľa španielskych médií je ponuka "červených diablov" a suma za vykúpenie zhodná. 
     

Agentúra Reuters podvečer už informovala o uzavretí zmluvy anglického klubu s Herrerom: "Podpis zmluvy s Manchestrom United je naplnením môjho sna," uvádza sa na webe United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies