Mamička sa arogantnému vodičovi pomstila za všetkých rodičov, to muselo smrdieť

NETKY.SK • 19 Október 2017, 18:17 • 2 min
Mamička sa arogantnému vodičovi pomstila za všetkých rodičov, to muselo smrdieť

CARDIFF - Väčšina ľudí chápe, prečo majú rodičia s malými deťmi na parkoviskách pred obchodmi rezervované miesta. Veď každý si raz prejde všetkými kapitolami života. Vždy sa však nájdu arogantné indivíduá, ktoré narúšajú harmóniu civilizovanej spoločnosti.

slovakia

left justify in out

Britská matka dvojičiek sa vracala z vystúpenia pri obchodnom dome, kde jej muž – hasič verejnosti predvádzal požiarne autá. Keď s bábätkami prišla k svojmu vozidlu, bola konfrontovaná drzým „pretekárom.“ Ten vletel na parkovacie miesto hneď vedľa nej nebezpečne rýchlo.

 

Myslela, že „nevedomého“ vodiča trochu usmerní. Potom ako odignoroval jej komentár ohľadom významu parkovacích miest pre rodičov s deťmi, povedala: "Je naozaj zložité nájsť dostatočný priestor, vybrať deti z auta a poskladať dvojmiestny kočík, zvlášť keď vonku prší.“

 

Odvetil, že to nie je jeho problém... veď v tejto sekunde deti nemá. „Bude tu jedno voľné, keď odídeš ty tučná p***,“ opustil sa.

 

Po oplzlej slovnej prestrelke, mladík odišiel so vztýčeným prostredníkom. Rozohnená mamička sa snažila svoj hnev predýchať. Zohla sa k bábätkám a zacítila hrozný smrad. V tom dostala skvelý nápad.

 

"Áno, správne. Urobila som to! Vytrela som mu použitou plienkou na čelné sklo a zaistila som ju stieračom. Hneď som sa cítila lepšie. Jediné, čo ma mrzí, že som nemala čas, aby som si pozrela jeho reakciu,“ napísala na Facebooku. Tam ju podporili desaťtisíce ľudí. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies