Mamička Martínezová-Sánchezová sa vracia po dvoch rokoch

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 12:49 • 2 min
Mamička Martínezová-Sánchezová sa vracia po dvoch rokoch

MIAMI - Španielska tenisová univerzálka María José Martínezová-Sánchezová sa po takmer dvoch rokoch vracia do súťažného diania, už ako mamička.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná niekdajšia 19. hráčka svetového rebríčka vo dvojhre a bývalá štvorka deblového hodnotenia sa predstaví vo štvorhre na podujatí WTA Premier Mandatory Miami Open na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride po boku Rusky Very Duševinovej. Začnú proti domácim trojkám "pavúka" Raquel Kopsovej-Jonesovej a Abigail Spearsovej.

 

Ľaváčka Martínezová-Sánchezová v manželstve s Juanom Domingom Pérezom, ktorého si zobrala v júli 2012, vlani v apríli priviedla na svet dcérku Andreu. Už v septembri 2013 agentúra EFE s odvolaním sa na rozhlasovú stanicu Onda Regional informovala, že Španielka si v predstihu presne na jún 2015 naplánovala definitívne rozhodnutie o pokračovaní či ukončení kariéry. Dosiaľ naposledy hrala na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros 2013. 

 

Rodáčka z Yecly Martínezová-Sánchezová v roku 2009 s krajankou Nuriou Llagosterovou-Vivesovou triumfovala v debli na "výberovom" šampionáte WTA Finals v katarskej Dauhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies