Máme sa na čo tešiť UFC oznámilo dátumy už dlhšie očakávaných zápasov

NETKY.SK • 14 Február 2017, 11:07 • 2 min
Máme sa na čo tešiť UFC oznámilo dátumy už dlhšie očakávaných zápasov

LAS VEGAS - Sú nimi Stipe Miocic vs Junior dos Santos, Fabricio Werdum vs Benn Rothwell a Jose Aldo vs Max Holloway.

slovakia

left justify in out

Prvý zápas uvidíme na UFC 211. Bude to rovno hlavný zápas tohto galavečera. Hovoriť sa o ňom začalo ešte niekedy v januári no oficiálnym sa to stalo až teraz. V tomto zápase sa stretnú Miocic a dos Santos už druhýkrát. Prvýkrát to bolo v roku 2014 kedy Miocic prehral na body. Odvtedy však ťahá štvorzápasovú víťaznú sériu a patrí mu aj opasok ťažkej váhy. Dos Santos po výhre nad Miocicom Prehral s Overeemom a potom na body vyhral nad Rothwellom.

 

Druhý zápas uvidíme tiež na UFC 211 ako predzápas Miocic vs dos Santos 2. Zápas sa už mal raz uskutočniť na UFC 203 v septembri minulého roku, no vtedy ho prerušilo zranenie Rothwella. Namiesto neho vtedy zápasil Travis Brown ktorého potom porazil Werdum na body. Toto víťazstvo bolo jeho prvé od vtedy ako prehral svoj titulový pás s Miocicom. Rothwell nemal zápas od minuloročnej prehry ktorú utrpel od dos Santosa.

 

UFC 211 uvidíme 13. mája v Dallase v American Airlines Center.

 

Tretí zápas uvidíme na UFC 212, 3. júna v Brazílii. Do oktagonu sa po dlhšej dobe konečne vráti Aldo a nastúpi proti Hollowayovi.

 

Po tom ako McGregor získal od Alda jeho titul v roku 2015 získal aj ďalší pás a to v ľahkej váhe. UFC má pravidlo, že zápasník nemôže vlastniť tituly v dvoch rôznych váhach tak preto mu ten prvý zobrali a vrátili ho Aldovi. No medzi tým aj Aldo získal dočasný opasok tejto váhy v zápase proti Edgarovi. Jeho súperom bude Holloway ktorému zasa patrí druhý dočasný opasok tejto váhy, ktorý získal od Pettisa. Je to dosť komplikovaná situácia ale teraz sa fanúšikovia konečne dočkajú zápasu v ktorom sa rozhodne o regulérnom šampiónovi váhy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies