Máme najsilnejší tím v histórii, tvrdí kapitán Chorvátov

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 13:13 • 2 min
Máme najsilnejší tím v histórii, tvrdí kapitán Chorvátov

ZÁHREB - Nie nezabudnuteľná bronzová partia okolo Davora Šukera, Zvonimira Bobana či Roberta Jarniho na svetovom šampionáte vo Francúzsku 1998, ale súčasná chorvátska reprezentácia pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy tvorí najlepší výber v dejinách futbalu v tejto krajine.

slovakia

left justify in out

Aspoň to tvrdí jej kapitán Darijo Srna. "Toto je najsilnejší tím Chorvátska v histórii," vyhlásil pre Sportske Novosti 34-ročný pravý obranca doneckého Šachtaru a doplnil: "Pre mňa je to posledný turnaj v posvätnom drese. Môžeme tam dokráčať až do finále."

 

Na Chorvátov čakajú v základnej D-skupine šampionátu Španieli, Turci a Česi. Najväčšími hviezdami v súčasnom výbere trénera Anteho Čačiča sú stredopoliari Luka Modrič (Real Madrid), Ivan Rakitič (FC Barcelona) či kanonier Mario Mandžukič (Juventus Turín).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies