Mamba Dasha pokrstila debutový album Pani #emócie

NETKY.SK • 15 December 2016, 10:30 • 2 min
Mamba Dasha pokrstila debutový album Pani #emócie

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dáša Šarközyová známa aj ako Mamba Dasha pokrstila vo štvrtok večer v jednom z bratislavských podnikov svoj debutový album Pani s podtitulom #emócie. Album oficiálne uzrel svetlo sveta už začiatkom októbra, no zverejnený bol len v speváčkinom e-shope, pričom na pulty obchodov sa podľa jej slov dostal pred mesiacom a o pár dní bude distribuovaný aj digitálne.

slovakia

left justify in out

Ohlasy Mambinho okolia na jej prvotinu sú vraj zatiaľ veľmi priaznivé. „Reakcie na album ma veľmi milo prekvapujú. Dostávam správy skoro každý deň a väčšina fanúšikov mi píše, že je veľmi návykový a že sú na ňom závislí. Baví ma zároveň sledovať odlišné názory na najlepší song z albumu. Keby som to celé mala zhodnotiť len podľa reakcií okolia, povedala by som, že sa album vydaril presne tak, ako mal,“ povedala speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Mladá Bratislavčanka je však napriek tomu k sebe kritická. „Som náročný človek a som aj veľmi sebakritická, takže sa musím pri hodnotení albumu krotiť,“ zasmiala sa. „Samozrejme, že si s odstupom času každý umelec povie, že to jeho dielo mohlo byť tu a tam ešte o kúsok lepšie, ale snažím sa to nerobiť a vychutnávam si svoj debut so všetkým, čo v sebe má. A myslím, že ma baví,“ poznamenala Mamba Dasha.

 

 

 

Album pokrstila modelka Eva Cifrová bozkom z lásky. „Dlho som rozmýšľala nad krstným rodičom a potom mi napadlo, že keďže má album názov Pani, mala by to byť nejaká silná, úžasná žena. A keďže je tam zároveň podtitul #emócie, tak by to mala byť žena, ktorá je mi blízka. Z toho mi úplne samozrejme vyšla Evka Cifrová, ktorá je mojou najlepšou priateľkou už asi desať rokov. A keďže som chcela, aby sa album pokrstil emóciou a najväčšia a najsilnejšia emócia na svete je predsa láska, tak sme album pokrstili bozkom z lásky - pusou od Evičky,“ uviedla Mamba Dasha, ktorá počas večera predstavila aj videoklip k piesni Cold Love. „Pieseň Cold Love je jedna z tých smutnejších, ale rozhodla som sa, že klip bude, naopak, motivačný. Jeho hlavnou myšlienkou je, že každý sa môže zachrániť a urobiť šťastným iba sám. Je to taký ten typický príbeh, kde zakliata princezná - v tomto prípade ľadová kráľovná - čaká vo svojom zámku na niekoho, kto ju príde zachrániť, no v konečnom dôsledku je to iba ona sama, kto to môže urobiť,“ priblížila speváčka. „Videoklip sme nakrúcali na Devíne a v ľadovom klube, kde sme aj krstili album,“ dodala.

 

 

Počas večera Mamba Dasha odspievala naživo štyri skladby z albumu v rátane Cold Love.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies