FOTO Mama svetovej tenisovéj jednotky ponúka nový nápoj - Bloody Murray

NETKY.SK • 21 November 2016, 17:50 • 2 min
FOTO Mama svetovej tenisovéj jednotky ponúka nový nápoj - Bloody Murray

LONDÝN - Na trh v Anglicku, ale prostredníctvom internetu aj na celom tenisovom svete, prichádza nový nápoj. Volá sa "Bloody Murray" a jeho autorkou je Judy Murrayová, mama úspešných bratov Jamieho a Andyho Murrayovcov. Judy je šťastnou matkou súčasnej svetovej jednotky vo dvojhre a štvorky vo štvorhre, preto si dovolila trochu recesie na ich účet.

slovakia

left justify in out

Tradičné prísady tradičného nápoja Bloody Mary (Krvavá Mary), akými sú vodka, paradajkový džús, citrónová šťava, tobasco a worchesterská omáčka či trochu soli a korenia nahradila vlastnosťami, ktoré dostali jej synov až na vrchol svetového tenisu (Andy je singlovou jednotkou už tretí týždeň, Jamie ňou bol vo štvorhre 4. apríla 2016).

 

Judy Murrayová na svojom twitteri ponúka takýto recept: "vezmite dvoch bratov (najlepšie zachladených), pridajte za vedro vášne, k tomu prilejte poriadku dávku oddanosti, statočnosti a rozhodnosti, postriekajte predvídavosťou a šikovnosťou či skôr prefíkanosťou, primiešajte trochu farbistých výrazov a ako ozdobu pridajte víťazný úsmev. Potom to všetko vyhoďte do vzduchu a podávajte rýchlosťou 130 mph. Tak nejako vyzerá najlepší liek na opicu!" Judy Murrayová k tomuto popisu pridala fotografiu skutočného nápoja Bloody Mary s fotkami jej synov vo vnútri a prívlastkom: Koktejl mesiaca!


Andy Murray v nedeľu v londýnskej O2 Arene obhájil pozíciu svetovej jednotky vo dvojhre, keď v priamom súboji o tento post zdolal predchádzajúceho lídra Srba Novaka Djokoviča jednoznačne 6:3, 6:4. Rodený Škót Murray bude prvýkrát v kariére silvestrovať na najvyššom poste svetového renkingu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies