Mama Rondy Rousey: Jej trénera by prešla autom, keby to nezakazoval zákon

NETKY.SK • 22 Október 2015, 15:30 • 2 min
Mama Rondy Rousey: Jej trénera by prešla autom, keby to nezakazoval zákon

LOS ANGELES - Dr. Ann Maria De Mars je žena mnohých tvárí, môžeme ju poznať ako zlatú medailistku z majstrovstiev sveta v jude, ako riaditeľku spoločnosti ktorá sa zaoberá s vývojom hier alebo doktorku v psychologickom smere. Ale prečo ju určite pozná každý je to, že je mamou Roundy Rousey.

slovakia

left justify in out

Nedávno v jednom  rozhovore strašne nadávala na dcérinho trénera. De Marsovú sa pýtal reportér na  názor na Edmonda Tarverdyana jedného z trénerov Roundi, a ona si odložila servítku s pred úst a dosť tvrdo sa vyjadrila na jeho adresu.

 

" Podľa mňa je Edmond strašný tréner, a toto sa nehanbím povedať na verejnosti. Vyhral jackpot keď k nemu išla Rounda na tréning. Keď k nemu došla na prvý tréning  už vyhrávala 99% svojich zápasov. Rounda už vtedy patrila  k najlepším športovcom na svete, no Edmond sa na ňu ledva pozrel. Takýto človek je strašný tréner.

 

Podľa mňa s ním Rounda zostala iba preto, lebo je pre ňu iba akýmsi rituálom šťastia. Má ho so sebou tak isto, ako keď si hráči basebalu dávajú tie isté červené trenky počas šnúry víťazných zápasov. Podlá mňa to je zo strany Roundi iba povera alebo zvyk. Nikto by k nemu nemal chodiť na tréningy.

 

Hovorila som Rounde, že viac krát si nedám zámok pred ústa. Edmond je príšerný človek, a nikto by ho nemal vyhľadávať. A keď ma za toto dá na súd, nech sa mu páči. Toto si o ňom myslím."

 

Sú to tvrdé slová, ale odzneli ešte aj tvrdšie. Až na toľko, že video s rozhovorom  nastavili tak, že ho verejnosť už ani nemôže vidieť.

 

"Nenávidím toho chlapíka. Zrazila by som ho so svojím autom keby to nezakazoval zákon. Stále sa ma pýta ako sa mám? Stále mu odpovedám to isté: Čo si myslíš ako sa k...a cítim? Som tu v tvojom sk......m gyme a nenávidím ťa! V poslednej dobe sa už ani nepýta. "



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies