Mama je mojou najlepšou priateľkou, hovorí syn Lucie Bílej

NETKY.SK • 27 September 2012, 07:05 • 2 min
Mama je mojou najlepšou priateľkou, hovorí syn Lucie Bílej

Mama je mojou najlepšou priateľkou, hovorí syn Lucie Bílej - Celebrity Pre sedemnásťročného Filipa Kratochvíla je jeho matka, slávna speváčka Lucie Bílá, najlepšou priateľkou. Mama je vlastne môj najbližší človek, najväčší priateľ, ktorému môžem povedať

slovakia

left justify in out

img

 Pre sedemnásťročného Filipa Kratochvíla je jeho matka, slávna speváčka Lucie Bílá, najlepšou priateľkou. "Mama je vlastne môj najbližší človek, najväčší priateľ, ktorému môžem povedať úplne všetko. Necháva ma žiť, čo samozrejme neznamená, že ma občas nekontroluje," povedal pre Revue iDNES.cz. Študenta pražského anglicko-českého gymnázia teraz čakajú záverečné skúšky, no radšej ako ďalšiemu štúdiu by sa venoval cestovaniu. "Rád by som odcestoval do USA alebo do inej anglofónnej krajiny, aby som získal na veci, ktoré ma zaujímajú, aj iný, svetový pohľad," povedal Kratochvíl, ktorý je vďaka občianstvu svojho otca Petra držiteľom amerického pasu.

   Syn známej speváčky a porotkyne sa vo voľnom čase venuje dramaturgii a réžii. Na svojom konte má napríklad aj spoluprácu na videu francúzskeho hip-hopera Matta Moerdocka. Okrajovo ho zaujíma aj herectvo, účinkoval v školských predstaveniach či vo videoklipoch svojich kamarátov - muzikantov. V ostatnom čase ho zaujíma aj fotografovanie, pričom najradšej tvorí svojím mobilom, v ktorom má rôzne aplikácie na úpravu snímok. "Som aj taký poradca mojej mamy na moderné technológie. Ona je klasik, miluje magnetofónové kazety alebo CD, vo svete MP3 som ale jej sprievodcom skôr ja," prezradil. 
   Čo sa týka módy, Kratochvíl si módnymi trendmi príliš hlavu neláme. "Módne trendy príliš nesledujem, vnímam ich ako umenie, ako spôsob sebavyjadrenia. Preto neuznávam ani akékoľvek módne pravidlá. Ráno sa zobudím, rozhodnem sa, ako sa prostredníctvom oblečenia sebavyjadrím a je to," uviedol.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies