Malyszovi zhorelo auto

NETKY.SK • 6 Január 2015, 09:51 • 2 min
Malyszovi zhorelo auto

SAN JUAN - Pre bývalého poľského skokana na lyžiach Adama Malysza sa Rely Dakar skončila už v pondelkovej druhej etape, keďže mu do tla zhorelo auto. Incident sa stal z dosiaľ neznámych príčin 30 km pred koncom pondelkovej etapy. Malysz sa pohyboval v pretekoch okolo 20. miesta, po úvodnej etape bol osemnásty.

slovakia

left justify in out

Malysz i jeho spolujazdec Rafal Marton vyviazli z incidentu bez zranení. "Mal som veľké šťastie. V závere druhej etapy prišlo ku katastrofálnej explózii. Snažili sme sa zachrániť situáciu, ale naše auto vyhorelo. Nanešťastie sme museli ukončiť preteky, keďže s týmto autom sa nedalo ďalej pokračovať. Snahu o dobrý výsledok musím odložiť na budúci rok. Som veľmi smutný a rozčarovaný, zvlášť, keď do cieľa etapy zostávalo necelých 30 km," napísal na sociálnej sieti Facebook Adam Malysz. 

 

Štvornásobný majster sveta a štvornásobný olympijský medailista v skokoch na lyžiach štartoval na svojej štvrtej Rely Dakar. V roku 2012 skončil na 38. mieste, potom bol pätnásty a vlani trinásty. Informácie zverejnil Przeglad Sportowy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies