Malý pasák: 11-ročný školák vyberal peniaze za bozky a objatia s jeho spolužiačkami

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 14:29 • 2 min
Malý pasák: 11-ročný školák vyberal peniaze za bozky a objatia s jeho spolužiačkami

HOUSTON – Jedenásť ročný školák piatej triedy základnej školy v americkom meste Houston bol suspendovaný po tom, čo mu prišli na jeho veľmi nezvyčajný biznis.

slovakia

left justify in out

Chlapec údajne pochádza z rodiny, ktorá je vo finančnej tiesni. Jeho rodičia žijú z podpory. S touto nelichotivou situáciou na pamäti sa tento chlapec rozhodol, že presvedčí osem svojich spolužiačok, aby bozkávali a objímali chlapcov za peniaze.

 

„Využíval svoje spolužiačky takmer tri mesiace. Podozrenie sme nadobudli, keď sa znížil počet detí na školských obedoch. Potom sa nám priznalo 27 chlapcov a 5 dievčat, že tomuto „pasákovi“ zaplatili 3 doláre za desaťsekundovú pusu a dva doláre za 15 sekundové objatie. Osem spolužiačok, z peňazí nevidelo ani cent,“ povedal na margo prípadu riaditeľ školy.

 

Polícia sa domnieva, že chlapec zarobil za tri mesiace asi 500 dolárov, pretože mnoho detí za ním chodilo viackrát. Polícia teraz trestne stíha chlapcových rodičov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona