VIDEO Malý Murtaza už dostal Messiho dres, chystá sa na návštevu Barcelony

NETKY.SK • 3 Február 2016, 19:00 • 2 min
VIDEO Malý Murtaza už dostal Messiho dres, chystá sa na návštevu Barcelony

BARCELONA – Malý afganský chlapec Murtaza, ktorého fotka v igelitovom drese Lionela Messiho obletela svet, ešte pred mesiacom ani len netušil, čo ho čaká. Teraz sa pripravuje na návštevu Barcelony!

slovakia

left justify in out

V januári sa fotka 5-ročného Murtaza v igelitovom drese obajvila na sociálnych sieťach a stala sa celosvetovým virálnym hitom. Fanúšikovia na celom svete sa snažili chlapčeka nájsť, aby mu mohli doručiť ozajstný dres Lionela Messiho.

Táto fotografia však spôsobia omnoho viac ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Okrem dojemného súcitu fanúšikov z celého sveta totiž preukázala ešte jeden zaujímavý fakt – fenomenálnu popularitu Lionela Messiho na celej planéte.

 

 

Five year-old Murtaza Ahmadi with his @leomessi gear 😊 • "The Spanish embassy is ready to issue the Visas" • Ahmadi will meet his HERO soon!

Fotka uverejnená používateľom Football Soccer Futbol ⚽️ (@rldesignz),


Kurdská televízia informovala, že chlapec by mohol pochádzať z Iraku, nakoniec sa však zistilo, že Murtaza žije v Afganistane. Cez víkend katalánsky klub potvrdil, že kontaktovali rodinu chlapčeka, aby pricestovali na návštevu Nou Campu, kde sa stretne so svojím idolom.

Barcelona na žiadosť Lionela Messiho pozvala Murtazu do Španielska a v blízkej dobe môžeme očakávať veľkú interakciu na sociálnych sieťach medzi argentínskym futbalistom a jeho malým afganským fanúšikom.

 


Zatiaľ klub poslal Murtazovi ozajstný dres Lionela Messiho. Na internete sa okamžite objavili fotografie, na ktorých si Murtaza v novom drese kope loptu s afganskou futbalovou reprezentáciou. Okrem fotiek si môžete pozrieť aj krátke video, na ktorom vidieť skalného fanúšika v novom drese, na ktorom má navlečený aj svoj legendárny argentínsky z igelitovej tašky.

 



Video spolu s fotografiami sú naozaj dojímavé a nebudeme prekvapení, keď sa Murtaza objaví na Nou Campe už dnes večer na zápase Barcelony proti Valncii v pohári Copa del Rey.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies