Malý Leo zaskočil Puškárovú so Švajdom: Pred hokejovým štadiónom vyzradil tajomstvo

NETKY.SK • 17 Február 2017, 13:54 • 2 min
Malý Leo zaskočil Puškárovú so Švajdom: Pred hokejovým štadiónom vyzradil tajomstvo

BRATISLAVA – Pokiaľ ide o tajomstvo, na deti sa nedá príliš spoľahnúť. Presvedčili sa o tom Markiáaci Zlatica Švajdová Puškárová (39) a Patrik Švajda (44), ktorí až do včera tajili pohlavie dieťatka, ktoré čakajú. Ich sedemročný syn Leo totiž pred všetkými vykričal, že bude mať bračeka.

slovakia

left justify in out

Moderátori hlavného spravodajstva TV Markíza sa snažili pohlavie svojho dieťaťa zatajiť, pretože to malo byť prekvapenie pre blízkych.

 

Zlatica nedávno povedala, že obaja túžia po dievčatku, avšak ich priane sa nesplní ani tentoraz. Ich sedemročný syn vyzradil pohlavie ich dieťatka na hokejovom štadióne pred stovkami ľudí.

 

Za malým Leom prišiel známy moderátor Slavo Jurko, ktorý sa ho opýta, či bude mať sestru, alebo bračeka. Leo odpovedal bez váhania: „Bračeka!“ a bolo po tajomstve, Zlatica s Patrikom sa zmohli iba na úsmev.

 

Dvojica však nepotvrdila, či naozaj čakajú chlapčeka. „Aj nás to naozaj pobavilo. Leo Stále hovorí, že chce bračeka. Detailnejšie to ale nebudeme komentovať. Určite chápete, že chceme nechať v napätí aj našich najbližších," povedala pre TV Markíza Zlatica. Či malý Leo naozaj vyzradil tajomstvo sa ukáže o pár týždňov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies