Malý génius: Tento chlapec má 11, tri vysokoškolské tituly a chce byť americkým prezidentom

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 20:19 • 2 min
Malý génius: Tento chlapec má 11, tri vysokoškolské tituly a chce byť americkým prezidentom

SACRAMENTO - Tanishq Abraham je pravdepodobne najmúdrejší chlapec na svete. Má iba 11 rokov a to, čo dokázal na akademickej pôde, sa mnohým ľuďom nepodarí ani za celý život.

slovakia

left justify in out

Malý Tanishq má už tri vysokoškolské tituly z American River College v americkom meste Sacramento, plánuje vyhrať Nobelovu cenu a chce sa stať americkým prezidentom.

 

Predtým sa však ešte chce stať lekárom, potom chce pracovať v medicínskom výskume a až potom sa chce stať najsilnejším mužom planéty.

 

Nedávno mal promócie so stovkami ostatných študentov, ktorí boli omnoho starší ako on. Na svojej čiapke mal obľúbený citát z filmu Príbeh hračiek: „Do nekonečna a ešte ďalej“.

 

Jeho matka Taji je veterinárka a jeho otec Bijou je softvérový inžinier. Dokonca aj jeho mladšia sestra je výnimočná, takže to majú asi v génoch.

 

 

 

 

Tanishq je najmladším absolventom American River College. Vyštudoval už Matematiku, Fyziku a Cudzie jazyky. Poďakoval sa svojim rodičom za to, ako mu pomáhajú s učením a na svojom twitteri priložil aj niekoľko fotografií z promócie.

 

 

 

 

Už ako štvorročný bol prijatý do skupiny MENSA, kde sú ľudia s najvyšším IG. Jeho mladšia sestra je takisto členka.

 

 

 

 

NA vysokú školu začal chodiť ako sedemročný. Píše blog pre NASA diskutoval o teórii relativity, elementárnych časticiach a astrobiológii ešte v škôlke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona