Tragédia vo Francúzsku: Malý chlapec neprežil zásah pukom!

NETKY.SK • 2 November 2014, 14:35 • 2 min
Tragédia vo Francúzsku: Malý chlapec neprežil zásah pukom!

DUNKERQUE - Osemročný chlapec zomrel po zásahu pukom do hlavy počas sobotňajšieho súboja druhej najvyššej francúzskej súťaže medzi Dunkerquom a Reims.

slovakia

left justify in out

Malý fanúšik sedel v hľadisku na mieste, ktoré nebolo dostatočne chránené ochranným plexisklom či sieťou. Tečovaný puk vyletel z hracej plochy na jej bočnej strane.

 

Chlapcov život sa snažili priamo na štadióne zachrániť resuscitáciou hasič a prezident domáceho klubu Benoit Vrielynck, ktorý je lekár. Napriek včasnej pomoci i rýchlemu prevozu do nemocnice najskôr v Dunerue a potom v Lille chlapec zásah pukom neprežil, zomrel v nedeľu nadránom. "S veľkým smútkom oznamujeme úmrtie malého Huga. Odpočívaj v pokoji anjelik," píše sa na Twitteri klubu Corsairs Dunkerque. 

 

Zápas predčasne ukončili približne tri minúty pred uplynutím riadneho hracieho času za stavu 2:1 pre domácich. Prípad už vyšetruje prokuratúra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona