Maltézsky vianočný punč pomohol vyzbierať takmer 9000 eur

NETKY.SK • 21 December 2015, 09:54 • 2 min
Maltézsky vianočný punč pomohol vyzbierať takmer 9000 eur

BRATISLAVA - Členovia Maltézskej pomoci Slovensko vyzbierali pri podávaní vianočného punču od dobrovoľných prispievateľov 8800 eur. Nápoj podávali počas predchádzajúceho víkendu vo vianočných mestečkách v Bratislave, Nitre a Skalke pri Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Vyzbierané príspevky pomôžu ľuďom v núdzi. V Bratislave ich použijú napríklad na rozvoz obedov pre osamelých, chorých a chudobných, v Nitre na Hospic – dom pokoja a zmieru u Bernadetky a prevádzku mobilnej hospicovej starostlivosti či dovoz materiálu do zdravotníckych a sociálnych zariadení. 

 

"V Trenčíne pomôžu zabezpečiť prevádzku nocľahárne pre bezdomovcov či fungovanie sociálneho šatníka pre odkázaných obyvateľov," doplnil Tibor Ujlacký z tlačového úseku občianskeho združenia Maltézska pomoc Slovensko. Ako dodal, podávanie vianočného punču bolo príležitosťou oboznámiť návštevníkov vianočných slávností o činnosti a aktivitách občianskeho združenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies