Malťania nastúpia so širšou nomináciou proti Slovincom a Islanďanom

NETKY.SK • 3 November 2016, 17:27 • 2 min
Malťania nastúpia so širšou nomináciou proti Slovincom a Islanďanom

VALLETTA - Tréner maltskej futbalovej reprezentácie Pietro Ghedin vo štvrtok oznámil širšiu 26-člennú nomináciu na blížiace sa domáce zápasy v Ta' Qali - proti Slovinsku (11. 11. o 20.45 h) v "slovenskej" F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Islandu (15. 11. o 19.00 h). Z kádra neskôr ubudne šesť mien.

slovakia

left justify in out

Malťania sú po 3. kole kvalifikácie MS 2018 bez bodového zisku na poslednej šiestej priečke F-skupiny. Anglicko je so 7 bodmi lídrom "efka", Litva a Slovinsko majú po 5 bodov, Škótsko 4 a Slovensko 3.


Širšia nominácia maltskej futbalovej reprezentácie na novembrové domáce zápasy v Ta' Qali - proti Slovinsku (11. 11. o 20.45 h) v "slovenskej" F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Islandu (15. 11. o 19.00 h):


Brankári: Henry Bonello (FC Valletta), Justin Haber (FC Floriana), Andrew Hogg (FC Hibernians)


Obrancovia: Andrei Agius, Clayton Failla (obaja FC Hibernians), Samir Arab (FC Balzan), Steve Borg, Ryan Camilleri (obaja FC Valletta), Ryan Camenzuli (FC Floriana), Sam Magri (Dover Athletic/Angl.), Zach Muscat (Arezzo Calcio/Tal.), Alex Muscat (Sliema Wanderers), Daniel Zerafa (Tarxien Rainbows), Joseph Zerafa (FC Birkirkara)


Stredopoliari: Paul Fenech (FC Balzan), Luke Gambin (FC Barnet/Angl.), Bjorn Kristensen (FC Hibernians), Rowen Muscat, Gareth Sciberras, Ryan Scicluna (všetci FC Birkirkara), Mark Scerri (Sliema Wanderers), André Schembri (Boavista Porto/Portug.), Steve Pisani (FC Floriana)


Útočníci: Alfred Effiong (FC Balzan), Jean Paul Farrugia (Sliema Wanderers), Michael Mifsud (FC Valletta)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies