Malťan Farrugia v Trnave končí, Richnák asi do Podbrezovej

NETKY.SK • 29 Január 2015, 12:24 • 2 min
Malťan Farrugia v Trnave končí, Richnák asi do Podbrezovej

TRNAVA - Malťan Jean Paul Farrugia už nebude pokračovať v tíme najvyššej slovenskej súťaže FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Vedenie "andelov" sa dohodlo s 22-ročným útočníkom (nar. 21. marca 1992) na ukončení spolupráce k 31. januáru 2015. Informuje o tom oficiálna internetová stránka trnavského klubu.

 

Farrugia prišiel z domoviny z tímu FC Hibernians vlani v auguste do Spartaka, kde mal pôvodne hosťovať do 30. mája 2015. V A-mužstve Trnavy sa však nepresadil, nezískal miesto v základnej zostave trénera Juraja Jarábka, pripísal si iba dva fortunaligové štarty. 

 

Zo Spartaka podľa klubového webu pravdepodobne odíde aj Róbert Richnák. O služby 22-ročného stredopoliara (nar. 3. mája 1992) prejavil záujem ďalší tím najvyššej slovenskej súťaže ŽP Šport Podbrezová. Podľa slov prezidenta trnavského klubu Dušana Keketiho st. v týchto dňoch sa uskutočňujú rokovania o hosťovaní odchovanca Spartaka v mužstve "železiarov".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies