Malovec získal pre Saganov tím prvé európske víťazstvo

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 15:10 • 2 min
Malovec získal pre Saganov tím prvé európske víťazstvo

HLOHOVEC - Slovenský cyklista Ľuboš Malovec vybojoval pre tím Cycling Academy, v pozadí ktorého ako ambasádor stojí aj Peter Sagan, prvé víťazstvo na európskej pôde.

slovakia

left justify in out

Mladé družstvo so sídlom v Izraeli, ktoré vzniklo len v tomto roku, má na svojom konte už päť prvenstiev, doterajšie sa zrodili na iných kontinentoch. Malovec sa presadil počas pretekov v českom Hlohovci Trofeo Cinelli, na ktorom štartovali cyklisti z viacerých kontinentálnych tímov. Na 2. priečku odsunul krajana Mareka Čaneckého z Amplatz - BMC.

 

"Tvrdo sme pracovali počas celých pretekov až do posledných dvoch kilometrov. Vtedy nastúpili dvaja jazdci, ja som stiahol ich náskok a 300 m pred cieľom som začal šprintovať," povedal podľa tlačovej správy Cycling Academy Ľuboš Malovec.

Výsledky - Trofeo Cinelli - VC Hlohovca:

Muži - elite (104 km): 1. Ľuboš Malovec (SR) Cycling Academy 2:21:08 h, 2. Marek Čanecký (SR) Amplatz - BMC +1 s, 3. Alois Kaňkovský (ČR) Whirlpool - Author +2

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies