Maloletému chlapcovi namerali viac ako tri promile alkoholu v krvi

NETKY.SK • 5 Apríl 2023, 14:45 • 2 min
Maloletému chlapcovi namerali viac ako tri promile alkoholu v krvi

KOŠICE - Opitého maloletého chlapca našla v podvečerných hodinách na košickom sídlisku Nad jazerom hliadka mestskej polície. Po prevezení do nemocnice mu namerali v krvi viac ako tri promile alkoholu. Informovala o tom v stredu Mestská polícia (MsP) Košice na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Chlapca našli v okolí obchodného centra na Važeckej ulici. "Mladík nebol schopný podrobiť sa dychovej skúške na zistenie množstva alkoholu v krvi a jeho stav sa len zhoršoval. Prestával komunikovať, nedokázal sa orientovať v priestore a prechádzal do hlbokého útlmu. Z týchto dôvodov privolali policajti maloletému záchranku," uviedla MsP.

 

Do príchodu záchranárov policajti monitorovali dýchanie a ďalšie vitálne funkcie chlapca. Na miesto sa podľa polície dostavila aj jeho matka. Záchranka previezla chlapca do Detskej fakultnej nemocnice. "Mestská polícia mesta Košice vec oznámi ako správny delikt zákonného zástupcu mestu Košice k prejednaniu," konštatovala MsP. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies