Mal to byť najdrahší prestup českého hráča v histórii, ale vyšetrenia v Juventuse odhalili nečakané zdravotné problémy

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 10:24 • 2 min
Mal to byť najdrahší prestup českého hráča v histórii, ale vyšetrenia v Juventuse odhalili nečakané zdravotné problémy

TURÍN - Jeden z najväčších talentov českého futbalu Patrik Schick sa nestane hráčom Juventusu Turín. Úradujúci taliansky majster oznámil, že so Schickovým zamestnávateľom Sampdoriou Janov sa nedohodol na podmienkach prestupu hráča a transfer nebude kompletizovaný. Informáciu potvrdil na svojej oficiálnej stránke aj janovský klub.

slovakia

left justify in out

Úradujúci taliansky majster sa dohodol so Sampdoriou Janov, že neskompletizuje jeho príchod pre údajné problémy so srdcom.

 

Dvadsaťjedenročný Schick podstúpil prvé lekárske prehliadky už v júni, ďalšie absolvoval minulý týždeň. Juventus zaňho chcel zaplatiť 30 miliónov eur, ale napokon odstúpil od transferu. Čech dal za Sampdoriu vo svojej prvej sezóne v Taliansku jedenásť gólov, s desiatimi bol najlepším strelcom kvalifikácie ME 2017 futbalistov do 21 rokov.

 

Poľský brankár Wojciech Szczesny má za sebou úspešnú lekársku prehliadku a za dvanásť miliónov eur plus tri milióny v bonusoch príde z londýnskeho Arsenalu. Predchádzajúce dva ročníky hosťoval v AS Rím. Juventus sa blíži aj k získaniu krajného obrancu Mattiu De Sciglia z AC Miláno po tom, ako v defenzíve stratil Leonarda Bonucciho, ktorý zamieril práve do AC, a Daniela Alvesa. Ten sa upísal Parížu St. Germain. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies