Malkin už v Minsku pri ruskej reprezentácii

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 11:30 • 2 min
Malkin už v Minsku pri ruskej reprezentácii

MINSK - K ruskej reprezentácii na 78. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v bieloruskom Minsku sa v pondelok predpoludním pripojil útočník Jevgenij Malkin.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web Ruskej hokejovej federácie (FHR). Hviezda Pittsburghu Penguins mala pôvodne prísť do bieloruskej metropoly už v nedeľu a byť k dispozícii na večerný zápas s Nemeckom. Jevgenij Malkin by mal ešte zvýšiť ofenzívnu silu ruského tímu, ktorý je na šampionáte suverénny. "Zborná" vyhrala všetkých šesť doterajších zápasov a má isté štvrťfinále. Center by mohol byť k dispozícii na utorkový súboj proti Bielorusku. V tejto sezóne nazbieral Malkin v 60 stretnutiach základnej časti NHL 72 bodov (23+49), v play-off k nim pridal ďalších štrnásť (6+8). Vedenie ruského výberu kontaktovalo Malkina po neúspechu klubu Pittsburgh Penguins v 2. kole play-off kanadsko-americkej profiligy s tímom New York Rangers (3:4 na zápasy).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona