Mali sme manželské krízy, priznala Céline Dion

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 07:40 • 2 min
Mali sme manželské krízy, priznala Céline Dion

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Céline Dion priznala, že s manželom Reném Angélilom prežili aj ťažké chvíle. Manželkou 71-ročného manažéra je už 18 rokov a má s ním troch synov.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročná hviezda však tvrdí, že poriadne komunikovať sa naučili až počas ostatných siedmich rokov. "René a ja sme prežili zložité obdobia. Nie vždy to bolo ľahké, bolo medzi nami napätie. Nikdy nie je jednoduché byť manželom a manželkou, ale keď k tomu pridáme aj to, že spolu pracujeme a stres z vystúpení, koncertov, turné a cestovania, bolo to veľmi ťažké," uviedla v rozhovore pre portál Vegas Deluxe. "Ešte pred siedmimi rokmi sme nekomunikovali normálne. Správala som sa staromódne a nechávala som si to pre seba. Vravela som si, že na to nebudem myslieť a prejde to. Porozprávala som sa o tom s najlepšou kamarátkou a ona mi povedala, že to neprejde nikdy, ostane to tam a zhoršuje sa to," dodala. Podľa jej slov ju táto kamarátka naučila, ako správne vyjadriť svoje pocity a jej manželstvo sa následne úplne zmenilo. "Môj muž je tiež mojím najlepším priateľom. Žijeme jeden pre druhého. Smejeme sa, žartujeme, chceme, aby naše manželstvo trvalo navždy," vyhlásila. Dion je presvedčená, že práve komunikácia by zabránila krachu mnohých vzťahov. "Keby sa poriadne porozprávali, mohli by si udržať krásu prvých rokov vzťahu. Zvládli sme to my, takže to dokáže každý," uzavrela.

Céline Dion v súčasnosti pôsobí v Las Vegas. S Colosseom v miestnom Caesar's Palace má podpísanú zmluvu na 70 rezidentných šou ročne v rokoch 2011 až 2014. Ide už o jej druhú sériu koncertov, prvú s názvom A New Day... absolvovala v rokoch 2003 až 2007. Stala sa tak z nej historicky druhá najúspešnejšia interpretka v Las Vegas po Elvisovi Presleym. Okrem koncertovania sa Dion stíha venovať manželovi Renému Angélilovi a ich trom synom - jedenásťročnému René-Charlesovi a ročným dvojičkám Eddymu a Nelsonovi. V septembri minulého roka uviedla na trh pod značkou Celine Dion Parfums už svoju 15. vôňu. Speváčka počas svojej kariéry vydala 23 štúdiových albumov, šesť live albumov a 17 kompilácií a na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power of Love, Because You Loved Me, All by Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona