Malec: Sigma o mňa prejavila obrovský záujem

NETKY.SK • 20 August 2015, 13:42 • 2 min
Malec: Sigma o mňa prejavila obrovský záujem

OLOMOUC - Bývalý slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Tomáš Malec v stredu z AS Trenčín prišiel na ročné hosťovanie do českého prvoligového klubu Sigma Olomouc.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný vysoký útočník strávil minulú sezónu na hosťovaní v Rosenborgu Trondheim, Nóri sa však na trenčianskeho rodáka i odchovanca neuplatnili opciu na trvalý prestup.


"Prvoradé bolo, že Sigma o mňa prejavila eminentný záujem. Boli sme v pravidelnom kontakte a dali mi pocítiť, že ma naozaj chcú. Som im veľmi vďačný za dôveru. Viem, že pokiaľ budem pravidelne nastupovať a strieľať góly, pomôže to mojej kariére. Myslím si, že najvyššia česká súťaže je kvalitná, Olomouc je kvalitné mužstvo. Dúfam, že budeme zbierať body. Ciele si zatiaľ nedávam, chcem ísť od stretnutia k stretnutiu a byť pre tím čo najväčším prínosom. Už sa teším na nových spoluhráčov a na prvý duel po dlhšej dobe. Chýbala mi zápasová prax," povedal Malec v tlačovej správe jeho zastupiteľskej agentúry Stars and Friends.


"Na Tomáša boli ponuky z viacerých krajín, v tejto chvíli však zavážila športová stránka. Mali sme napríklad dve možnosti z Nórska, no tie sme odmietli aj z dôvodu, že Malec zažil väčší herný výpadok. Ročník je tam v inom štádiu a my sme ho potrebovali dostať do zápasového zaťaženia. V Česku bude v dobrej lige na očiach. Nepochybujeme, že dá góly, ktoré sa od neho však očakávajú. Olomouc potreboval strelca a veríme, že ho našiel práve v Tomášovi," prezradil Roman Vojtek zo Stars and Friends.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona