Malec s trestom na 5 zápasov

NETKY.SK • 27 Január 2014, 18:28 • 2 min
Malec s trestom na 5 zápasov

CHOMUTOV - Disciplinárna komisia českej Tipsport extraligy v pondelok potrestala slovenského obrancu Tomáša Maleca trestom zákazu činnosti na päť súťažných zápasov.

slovakia

left justify in out

Bývalý slovenský reprezentant krátko pred koncom zápasu Chomutov - Kometa Brno (1:2) fauloval pri mantineli Tomáša Žižku, obrancu Komety. Ten narazil hlavou na mantinel a následne ostal bezvládne ležať na ľade. Odtiaľ ho odniesli na nosidlách a hoci to vyzeralo veľmi zle, po lekárskej prehliadke v nemocnici odišiel Žižka domov.

Paradoxné je, že Malec a Žižka boli v ostatných dvoch sezónach spoluhráčmi v brnianskom klube. Slovenský hokejista sa okamžite po zákroku zaujímal o zdravotný stav protihráča a ozval sa mu aj telefonicky. "Odpísal som mu, že mu to nemám za zlé. Taký je hokej, také veci sa stávajú," citoval Žižku server idnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies