Malec a Holúbek v Trenčíne s novými zmluvami

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 15:23 • 2 min
Malec a Holúbek v Trenčíne s novými zmluvami

TRENČÍN - Účastník najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín podpísal zmluvy s dvojicou odchovancov Tomášom Malecom a Jakubom Holúbekom.

slovakia

left justify in out

Obom by súčasné kontrakty vypršali v decembri, podľa novej dohody sa zaviazali tímu spod Čákovho hradu na dva roky.

"Som rád, že sme našli spoločnú reč. Mojou prioritou je zahraničie, ale ani zo zotrvania v Trenčíne nebudem robiť tragédiu. Stále sa mám kam posúvať. Konkurencia v mužstve nás tlačí dopredu. Ak by prišla ponuka, s ktorou budú spokojné všetky strany, potom rád odídem. Nechcem ísť zadarmo. Rád by som klubu vrátil, čo do mňa vložil," povedal pre klubový web so 14 gólmi najlepší strelec Corgoň ligy 2013/2014 T. Malec. 

 

"Prebehlo to podobne ako pri iných hráčoch. Nič výnimočné sa nedialo," uviedol na astrencin.sk Holúbek a pokračoval: "Som rád, že to dobre dopadlo. Potešil ma ďalší záujem klubu o moje služby. Teší ma, že sa môžem ďalej rozvíjať a rásť v drese AS. Dúfam, že druhé miesto z minulej sezóny nie je pre nás konečnou. Pravdou je aj to, že rád by som sa posunul časom do zahraničia. Ak by som mal odísť, chcem, aby bol spokojný aj klub." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies