Malé dievčatko sa preslávilo charakterom, rasistickej predavačke odvetilo silné slová

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 16:50 • 2 min
Malé dievčatko sa preslávilo charakterom, rasistickej predavačke odvetilo silné slová

SEVERNÁ KAROLÍNIA - Hrdá mamička sa na sociálnej sieti pochválila výrokom svojej dcérky, ktorá eticky vyškolila predavačku v hračkárstve.

slovakia

left justify in out

Brandi Benner vzala svoju dcérku Sophiu do obchodu, aby si vybrala bábiku ako darček, že celý mesiac poslušne hodila na nočník.

 

Sophia má bielu pleť a blond vlásky, no bábiku si vybrala inej rasy. Keď prišli k pokladni obarili ich slová predavačky.

 

Najskôr sa spýtala, či sa chystajú na narodeninovú párty a či je bábika darček pre kamarátku. Sophia vysvetlila, že hračka je pre ňu.

 

Na to pani za pokladňou skonštatovala, že si dieťa vybralo nevhodnú bábiku, pretože nevyzerá ako ona a dodala, že majú mnoho iných bábik, ktoré by sa k nej hodili viac.

 

Matka Brandi sa veľmi nahnevala, no skôr ako stihla otvoriť ústa plné kritiky, dcérka prekvapila jednoduchým no trefným výrokom: „Je doktorka ako ja, je to pekné dievča, aj ja som pekné dievča. Vidíte tie vlasy a stetoskop?“

 

img

 

Pokladníčka napokon rezignovala: „Oh, to je milé,“ povedala a bábiku rýchlo nablokovala.

 

"Táto skúsenosť potvrdila moje presvedčenie, že je jedno s akou farbou pleti sa narodíme. Každý odtieň je krásny,“ napísala pyšná matka na sociálne siete, kde zverejnila aj fotku dcéry a novej bábiky.

 

Ľudia ju okamžite zasypali pozitívnymi ohlasmi. „Vychovávate doma jedno nádherné dieťa zvnútra aj zvonka,“ napísala jedna užívateľka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona