VIDEO Malé dievča napísalo o Neymarovi esej, ten jej za to poslal podpísané kopačky

NETKY.SK • 4 Júl 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Malé dievča napísalo o Neymarovi esej, ten jej za to poslal podpísané kopačky

MANILA – Možno sa Neymar v poslednej dobe nesprával na ihrisku ako džentlmen, avšak mimo neho je stále hviezdou s veľkým srdcom.

slovakia

left justify in out

Mladá fanúšička Leanna napísala o brazílskom útočníkovi esej, ktorá bola o tom, ako sa stretla so svojím idolom a pár hodín si spolu zahrali futbal. Tento príbeh jej zabezpečil hlavnú cenu v súťaži Sant Jordi v písaní.

 

"Raz som mala sen, v ktorom som bola vo svojej rodnej krajine na Filipínach. Bola som v mojom meste, ktoré je menšie ako Barcelona a išla som na miestne futbalové ihrisko. Išla som rovno do šatne, kde ma mali čakať moji spoluhráči. Našla som tam však iba krabicu s kopačkami. Bola som prekvapená a rozhodla som sa otvoriť ju. Boli v nej Neymarove kopačky a to ma prekvapilo ešte viac."

 

img

"Dala som si ich a išla som von na ihrisko hrať. Keď som tam prišla, tak už na mňa čakal Neymar a chcel si so mnou zahrať futbal. Hrali sme až do noci, keď Neymar povedal, že musí už odísť a že to všetko bol len sen. Keď som sa prebudila, tak som stále na nohách cítila kopačky a nohy ma boleli od toľkého behania."

Vedúca sociálneho a vzdelávacieho centra Tirral Victòria Guindulain chcela pre malú Leannu cenu, na ktorú by nikdy nezabudla. Napísala preto do FC Barcelona Foundation s prosbou, či by jej mohli splniť sen.

Neymarovi sa dostal do rúk dojemný príbeh 11-ročného dievčatka a bez váhania jej poslal vysnívané kopačky, ktoré samozrejme nezabudol podpísať. Leannina matka bola po tomto geste dojatá k slzám. Pozrite sa, čo znamenalo Neymarove gesto pre filipínsku rodinu...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies