Maľbu s Gotyem vydražili za 15-tisíc austrálskych dolárov

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 05:16 • 2 min
Maľbu s Gotyem vydražili za 15-tisíc austrálskych dolárov

Maľbu s Gotyem vydražili za 15-tisíc austrálskych dolárov - Kultúra Maľbu, na ktorej je belgicko-austrálsky hudobník Gotye, v piatok vydražili za 15-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 11 705 eur). Výťažok z predaja poputuje na konto organizá

slovakia

left justify in out

img

Maľbu, na ktorej je belgicko-austrálsky hudobník Gotye, v piatok vydražili za 15-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 11 705 eur). Výťažok z predaja poputuje na konto organizácií Make A Wish Australia a The Thin Green Live.

Autorkou diela s názvom Voices in the Mirror je Austrálčanka Emma Hack. Umelkyňa z Adelaide ho vytvorila na základe videoklipu k piesni Somebody That I Used To Know, ktoré má na YouTube už viac ako 200 miliónov pozretí. Kým videoklip vznikal 23 hodín, namaľovať muzikanta trvalo Emme Hack deväť hodín.

Gotye, občianskym menom Wally de Backer, sa preslávil spomenutou skladbou Somebody That I Used To Know, v ktorej hosťuje novozélandská speváčka Kimbra. Táto pieseň je už šiesty týždeň za sebou na čele amerického singlového rebríčka Billboard 100. Skladba sa nachádza na Gotyeho tretej štúdiovke Making Mirrors (2011)

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies