Malajzia musí odohrať novembrový zápas v Palestíne

NETKY.SK • 4 November 2015, 11:48 • 2 min
Malajzia musí odohrať novembrový zápas v Palestíne

KUALA LUMPUR - Malajzia musí odohrať budúcotýždňový zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 v Palestíne, no má možnosť ho odvolať 24 hodín pred príchodom do Hebronu, ak bude problém s bezpečnosťou.

slovakia

left justify in out

Malajzia zaslala Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA) trikrát žiadosť na preloženie stretnutia na neutrálnu pôdu. Dôvodom boli násilnosti v palestínskych teritóriách. Minister športu Khairy Jamaluddin však v stredu uviedol, že duel A-skupiny ázijskej časti kvalifikácie MS, ktorý je na programe 12. novembra, by sa mal uskutočniť podľa plánu.

 

"Som presvedčený, že môžu ísť do Palestíny. Komunikoval som s ich veľvyslancom v Malajzii a dal mi záruku bezpečnosti nášho tímu v Hebrone. Osobne bude sprevádzať náš tím od hraníc na štadión," citovala Jamaluddina agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies