Malá Mollie si vybojovala Vianoce: Vážila len pol kila!

NETKY.SK • 23 December 2015, 16:21 • 2 min
Malá Mollie si vybojovala Vianoce: Vážila len pol kila!

LONDÝN - Dievčatko Mollie sa narodila o tri mesiace skôr. Jej váha bola priam neuveriteľná. Vážila len pol kila. Dievčatko bolo tak malinké, že zásnubný prsteň jej otca mala ako náramok. Lekári jej šancu moc nedávali, ale Mollie zabojovala.

slovakia

left justify in out

Fotka malej Mollie ako má na ruke prsteň, ktorý pôsobil na jej ručičke ako náramok obletel internet. Dievčatko bojovalo doslova o svoj život. V nemocnici musela stráviť dvanásť týždňov. Mollie vybojovala boj a dnes už má štyri kilá. 

 

img

 

Jej maminka sa pochválila ako Mollie narástla. “Už jej je sedem mesiacov. Nemôžeme sa dočkať, kedy strávime naše prvé spoločné Vianoce. Stále je síce drobunká, ale pohľad na jej prvé fotky s Jamesovým zásnubným prsteňom na ruke mi vháňajú slzy do očí,“ cituje mamičku Stephanie Daily Mirror.

 

Dievčatku skomplikoval život zle pracujúca placenta. Rodičia sú preto šťastní, že sa Mollie z toho dostala a tešia sa ako bude ďalej rásť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies