Makovský musí disciplinárke vysvetliť brutálny zákrok na Matejku

NETKY.SK • 19 September 2016, 15:38 • 2 min
Makovský musí disciplinárke vysvetliť brutálny zákrok na Matejku

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja začala konanie proti Jakubovi Makovskému z tipsportligového Liptovského Mikuláša.

slovakia

left justify in out

Po zákroku obrancu nováčika najvyššej súťaže v minulotýždňovom stretnutí v Košiciach museli z ľadu odniesť na nosidlách domáceho zadáka Lukáša Matejku. "Do súboja som nešiel s úmyslom zraniť protihráča. Mrzí ma to, bola to moja chyba," priznal po stretnutí Makovský. Matejka má po jeho zákroku otras mozgu a zlomený nos.


Makovský dostal v Košiciach za napadnutie hlavy a krku protihráča trest v hre, pre automatický dištanc nenastúpil v piatok doma s Popradom a ani v nedeľu v Banskej Bystrici. Disciplinárna komisia otvorila konanie na svojom pondelkovom zasadnutí, český obranca jej má do 23. septembra zaslať svoje písomné stanovisko k prípadu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies