Makovmu PAOK-u nestačili tri strelené góly ani na bod

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 10:48 • 2 min
Makovmu PAOK-u nestačili tri strelené góly ani na bod

ATÉNY - Futbalisti PAOK-u Solún prehrali v nedeľňajšom divokom stretnutí 27. kola najvyššej gréckej súťaže na štadióne Panathinaikosu Atény 3:4.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Róbert Mak hral v konfrontácii druhého s tretím tímom tabuľky za hostí do 90. min. "Bol to zápas, v ktorom mohli vyhrať obidve mužstvá. Prehrávali sme, no dokázali sme otočiť skóre. Potom sme sa však v priebehu pár minút vlastnými hlúposťami pripravili o dôležité body," skonštatoval 24-ročný Mak a ďalej poznamenal: "Bojovali sme, dali sme do toho všetko, ale asi musíme dať vonku päť gólov, aby sme zvíťazili. Tri nestačia."


Stretnutia 27. kola gréckej I. ligy sa uskutočnili pre predchádzajúce výtržnosti bez divákov. "Súboju chýbala divácka kulisa, keďže všetky duely sa hrali pred prázdnymi tribúnami. Keby mohli prísť fanúšikovia, určite by bola skvelá atmosféra. Celkovo to však bol výborný futbal, hralo sa nahor aj nadol," doplnil Róbert Mak.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies