Makov prvý gól po návrate do Solúna: Najdôležitejšie je víťazstvo a postup

NETKY.SK • 4 August 2017, 08:59 • 2 min
Makov prvý gól po návrate do Solúna: Najdôležitejšie je víťazstvo a postup

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak zaznamenal vo štvrtok svoj premiérový zásah po nedávnom návrate do gréckeho klubu PAOK Solún.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan v 24. min otvoril skóre odvetného duelu 3. predkola Európskej ligy proti Olimpiku Doneck. Gréci vyhrali 2:0 a keďže minulotýždňový súboj na Ukrajine sa skončil remízou 1:1, prenikli do play-off kontinentálneho pohára číslo dva. "Som veľmi rád, že som skóroval. Bol to nádherný pocit vidieť rozradostených priaznivcov PAOK," vyhlásil Róbert Mak prostredníctvom svojej oficiálnej stránky. Rýchlonohý krídelník sa presadil prudkou strelou z hranice šestnástky. 

 

"Samozrejme, teším sa z gólu, no najdôležitejšie bolo naše víťazstvo a postup. Musíme si povedať aj to, že po zmene strán pri našom dvojgólovom vedení sme nehrali dobre. Musíme sa zlepšiť. Máme na to dva týždne, aby sme v ďalšom stretnutí hrali lepšie," dodal Róbert Mak, ktorý sa po ročnej anabáze v ruskom Zenite Petrohrad prednedávnom vrátil do Solúna na 12-mesačné hosťovanie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies