Makov PAOK vstúpil do nadstavbovej fázy remízou

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 17:26 • 2 min
Makov PAOK vstúpil do nadstavbovej fázy remízou

SOLÚN - Grécky klub PAOK Solún, ktorého futbalistom je aj slovenský reprezentant Róbert Mak, vstúpil do nadstavbovej časti tamojšej najvyššej súťaže v stredu remízou 1:1 na pôde Atromitosu. V tejto fáze sa bojuje o účasť v budúcosezónnej edícii Ligy majstrov, figurujú v nej tiež Panathinaikos Atény a Asteras Tripoli so slovenským brankárom Tomášom Košickým. Dvadsaťštyriročný krídelník Mak odohral celé stretnutie.

slovakia

left justify in out

"K ťažkému súperovi sme išli s cieľom neprehrať, čo sa nám aj podarilo. Rýchlo sme inkasovali, ale ešte do polčasovej prestávky sme vyrovnali. Hralo sa na obe strany, mohli sme vyhrať i prehrať. Teraz sa sústreďujeme na nedeľu, doma privítame Asteras. Potom na nás čaká Panathinaikos. Tieto dva zápasy naznačia, akou cestou pôjdeme. Verím, že dvakrát zvíťazíme a priblížime sa Lige majstrov," povedal na svojej oficiálnej internetovej stránke Róbert Mak.

 

Najúspešnejší z nadstavbovej fázy po absolvovaní šiestich kôl sa pridá k už dávnejšie známemu majstrovskému Olympiakosu Pireus a bude tiež účinkovať v najprestížnejšej európskej klubovej pohárovej súťaži. Dva ďalšie tímy v poradí zo spomenutého kvarteta si vybojujú miestenku do Európskej ligy 2015/2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies